HTML

építkezős

Házbővítés, agyvérzés, infarktus, dili

Friss topikok

  • zeee: Szerintem higgadj le. Az urat ismerem, azért nem a "nép ellensége" kategória. Gyanítom, más is tör... (2010.12.11. 12:21) Építkeztem, tehát pereskedem
  • belevágtam (törölt): @Tanúsító: Egyetértek! A kútra vigyázni kell. Csakhogy. Vannak olyan kutak, amelyekből isznak. Vag... (2009.11.11. 09:11) november 7

Linkblog

2009.09.03. 17:52 belevágtam (törölt)

Megtorpanás, sokk

A franc essen a mérnökünkbe.

Már az elején sok baj volt vele, most meg egyik hülyesége derül ki a másik után. A legrosszabb hogy már az első felmérést elcseszte és emiatt közelebb lesz a ház sarka az utcához, mint szabad lenne.

Beleírt a tervbe olyan cuccokat, amire a kőműves azt is mondta, hogy hülyeség. 
Statikust kellett hívni.
Az átrajzolt ezt-azt.
Nem mert úgy gondolja, hogy a mérnök hibázott - és miért fizettünk a mérnök statikusának 80e Ft-ot? - hanem mert volt amivel egyáltalán nem foglalkozott.

Ráadásul a két és fél méteres munkagödör fala megroggyant és az eső is jön.

 

 

Más.

 

A kőműves azt javasolta, hogy ne szigeteljünk és vakoljunk az idén, mert addig nem szárad ki a fal és penészedni fog. Csináljuk jövő nyáron. 
A franc akar addig dúlást.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://epitkezos.blog.hu/api/trackback/id/tr851358197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása