HTML

építkezős

Házbővítés, agyvérzés, infarktus, dili

Friss topikok

  • zeee: Szerintem higgadj le. Az urat ismerem, azért nem a "nép ellensége" kategória. Gyanítom, más is tör... (2010.12.11. 12:21) Építkeztem, tehát pereskedem
  • belevágtam (törölt): @Tanúsító: Egyetértek! A kútra vigyázni kell. Csakhogy. Vannak olyan kutak, amelyekből isznak. Vag... (2009.11.11. 09:11) november 7

Linkblog

2010.07.08. 14:25 belevágtam!

Kludi

Címkék: kludi

Itt volt egy szimpatikus úriember.
Negyedóra alatt leszerelte és tökéletesen visszarakta a WC-t, amit a Mekkmester úgy pakolt fel, hogy semmit nem tartott be az előírásból, a teteje is azért nem csukódott, mert egy műanyag gyűrűt baloldal helyett a jobboldara erőltetett be.

A 108.000 Ft-os bidé viszont kuka.
Azért flexelte le az alját, mert nem fértek el a sarokszelepek.
Azokat meg nem az előírás szerint pakolta oda, hanem ahogy épp jólesett neki.

Jó érzés, hogy van Magyarországon olyan igényes cég, amelyik ahelyett hogy másokra mutogatna, magára vállalja mások hülyeségét is és megoldja a problémát.
Garanciában.

Kösz, Kludi!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://epitkezos.blog.hu/api/trackback/id/tr552138534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása