HTML

építkezős

Házbővítés, agyvérzés, infarktus, dili

Friss topikok

  • zeee: Szerintem higgadj le. Az urat ismerem, azért nem a "nép ellensége" kategória. Gyanítom, más is tör... (2010.12.11. 12:21) Építkeztem, tehát pereskedem
  • belevágtam (törölt): @Tanúsító: Egyetértek! A kútra vigyázni kell. Csakhogy. Vannak olyan kutak, amelyekből isznak. Vag... (2009.11.11. 09:11) november 7

Linkblog

2009.12.17. 22:59 belevágtam!

Jövésmenés volt ma

Címkék: építkezés mérnök fagy lehúzós

Annak ellenére, hogy a kőmíesbrigád épp egy hete vonult le, mondván: már nem tudnak mit csinálni, majd ha olyan idő lesz.
Azért ma visszajöttek zsalut bontani.

Jöttek a kályhások, harmadik napja vannak itt és azon kívül, hogy iszonyú gezéreszt csináltak az új nappaliban, alig látszik valami. Kész a kályha padkája, ennyi. Ehhez képest öklömnyi hősugárzókkal fűtik a 28 négyzetmétert és állandóan leverik az automatát.

Jöttek a villanyszerelők, mert nem igaz, hogy bő százezerért bővítek, behoznak még egy fázist, erre nem bírja az új rendszer azokat az együtt dolgozó háztartási gépeket, amik eddig vígan muzsikáltak egyszerre.

Jött a bádogos gallért csinálni az új kéményre, mert átment a régi tetőn és beázott.

Végül itt volt a szippantós Sanyi, mert az ünnepek alatt nem akarunk szennyvízzel foglalkozni.

Fáraszt a dolog, de még mindig bírom.
Kicsit elhanyagolt a ruházatom, a cipőim, a hajamat is tegnap vágattam le, elöl már leért az államig.

Kész a nappali szoba, de nem lehet festetni-burkoltatni, mert nincs a tetején vízszigetelés.

Kész a pince, de nem lehet vakolni, mert nedves.
Burkolni sem lehet, mert nincs bevakolva és az aljáról is hiányzik a vízszigetelés.

Kész a garázs és az előszoba, szépen be van fóliázva hogy ne ázzon, de ázik, pl. a zsalu lebontásakor is több liter víz zúdult ki belőle.
A nyílászárók megrendelve sincsenek és már nem is vagyok biztos, hogy az eddigi csapattal fogom csináltatni, mert már megint zaklattak, hogy pénz kellene nekik. Január végi folytatásban maradtunk, de P úr felhívott és áremelésre célzott, amit elkerülhetek, ha leelőlegezem.

A főépítésznek tetszett az új látványterv és megpróbáljuk mérnök nékül megszerezni az engedélyt a módosításra, mert ez a gazember képes lett volna 100e Ft-ot kérni azért, hogy beadja a régi tervet, 1-2 apróbb módosítással.

Hát egy nagy túróst neki!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://epitkezos.blog.hu/api/trackback/id/tr641605639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása